El BQ sub-25 Femení s'ho passa bé | FC Martinenc
skip to Main Content

El BQ sub-25 Femení segueix depenent de si mateix per assolir el títol de lliga després de sumar una nova victòria, en aquest cas en el derbi contra el Guinardó. El Martinenc va fer un partit molt complert, que ja va resoldre en el primer temps gràcies a l’encert en atac i, sobretot, una gran defensa.

Tot i que les visitants van anotar la primera cistella del duel, un parcial de 15-0 va deixar ben clar quina era la intenció del Martinenc de cara al partit: sentenciar-lo per la via ràpida per no haver de patir. I així, en el segon quart, el guió de l’enfrontament va seguir d’una manera similar, amb les locals molt encertades en atac i no deixant respirar el seu rival, que només va anotar 5 punts en aquest segon període (12 en total en tota la primera meitat).

Amb 34-12 i tot encarrilat, però, el conjunt vermell es va relaxar a la represa, oferint la seva pitjor versió que va permetre a les visitants tallar la sagnia. El triomf local no va perillar en cap moment, però, en el darrer quart, el Martinenc va tornar a pujar el ritme anotant fins a 25 punts en els darrers deu minuts.

Som Martinenc!

Back To Top