El BQ Masculí venç el Quart i obre la lluita pel tercer lloc | FC Martinenc
skip to Main Content

Victòria importantíssima del Sènior A Masculí, que va vèncer amb contundèndia el Quart i obre, així, de bat a bat la lluita per la tercera posició. I és que el Martinenc va passar per sobre l’equip que marca la zona de promoció d’ascens i, a sobre, va aconseguir el basquet average particular, un fet que el deixa a només un triomf de la tercera posició. De fet, d’haver guanyat el passat dimecres a Arenys, els del Guinardó haurien tancat la jornada en la zona noble.

Per aconseguir el triomf, però, els del Guinardó van haver de mastegar bé un partit que va començar amb els visitants imposant el seu ritme lent i pausat, amb possessions molt llargues. I és que si al Martinenc li interessava un partit amb un marcador alt per tenir més opcions de victòria, el Quart se sentia còmode jugant a pocs punts i amb el ritme amb el qual es va jugar durant el primer període (9-12) i fins a l’equador del segon. A partir del minut 15, però, els vermells van fer un pas endavant i es van deixar anar en atac, trobant les vies per fer mal a la defensa rival i recuperant els percentatges d’encert al qual l’equip està acostumat al pavelló del Guinardó.

Així, amb 18 punts anotats en els darrers cinc minuts abans del descans, el Martinenc no només va aconseguir capgirar el control del matx i el domini en el marcador, sinó que va marxar a la mitja part amb un avantatge notable (31-24). Ja per davant i havent-se tret de sobre els nervis dels primers compassos del matx, el partit ja va fer baixada per al conjunt d’Hugo González, que es va mostrar imparable en atac –66 punts en els darrers 25 punts– i va ofegar el Quart gràcies a una intensa pressió.

Amb un encert d’un 55% en el tir de tres i liderats en atac pels canoners habituals –Ángel (21), David Mejía (17 i 10 assistències), Seth (14) i Borja Pascual (13)–, el Martinenc va anar ampliant l’avantatge fins no només assegurar el triomf, sinó remuntar el desavantatge d’11 punts en el basquet average i aferrar-se de nou a la lluita per la tercera posició.

#SomMartinenc

MARTINENC: Ángel, David Mejía, Ali, Buba i Seth; Arnau Olivé, Miller, Adrià Recasens, Borja Pascual i Sergio Vidal.

PARCIALS: 9-12 / 31-24 / 54-41 / 79-63.


Back To Top