El BQ Masculí tanca set renovacions | FC Martinenc
skip to Main Content

El Sènior A Masculí de bàsquet comença a agafar forma i aquesta darrera setmana la direcció tècnica de l’entitat ha comunicat la continuïtat de fins a set jugadors. En els propers dies, el club anunciarà els nous fitxatges, algun de renom, que completaran la plantilla que disputarà la tercera curs consecutiu a la Lliga EBA sota les ordres d’Hugo González.

Després de la darrera temporada extraordinària –recordem, tancada en quarta posició, la millor classificació històrica–, set son els jugadors que continuaran defensant la samarreta vermella. Es tracta de Borja Pascual, Ángel García, Aly Gueye, Buba Gassama, Abu Samake, Miller Escobar i Víctor Domínguez.

Borja Pascual (Barcelona, 1986), capità i un dels grans referents de l’equip, complirà la seva sisena temporada a l’entitat on ha viscut l’ascens del conjunt vermell des de les categories més baixes. Té experiència a la categoria –a banda dels dos darrers anys vestint la samarreta del Martinenc– i enguany ha jugat els 21 partits del curs, amb una mitjana de 23:25 minuts i 8,6 punts.

Ángel García (Barcelona, 1988) iniciarà el seu tercer curs amb el Martinenc després de firmar una temporada brillant. Tot i una inoportuna lesió en el moment més dolç de l’equip (17 partits), l’aler va ser el segon màxim anotador del grup –conferència C-A de la Lliga EBA– amb 303 punts (mitjana de 17,8) amb un promig de gairebé 30 minuts per partit.

Aly Gueye (Senegal, 1997) jugarà per segon any seguit sota les ordres d’Hugo González. El jove jugador va arribar l’estiu passat procedent del Sant Josep, de la Lliga EBA, i seguirà aportant la seva força, potència física i capacitat defensiva en un equip que el curs passat va basar bona part del seu èxit en la intensitat i en un ritme de joc molt alt. Aquest darrer any va jugar una mitjana de 20:58 minuts per partit.

Buba Gassama (Barcelona, 1999) també complirà el seu segon any al Guinardó. Jugador amb molt talent i projecció, aporta capacitat rebotejadora a l’equip (3,6 rebots per partit). El darrer curs va jugar els 21 partits amb una mitjana de 16:40 minuts.

Abu Samake (Barcelona, 1998) seguirà per sisè any a l’entitat, consolidat ja com a jugador de la primera plantilla. El jove jugador s’ha guanyat a pols fer-se un lloc a la Lliga EBA. Aporta joventut, potència i capacitat en el joc exterior.

Miller Escobar (Colòmbia, 1986) i els seus 2,07 m. d’alçada compliran la seva cinquena temporada al club. Intimidació, rebot i força son les qualitats del pivot colombià, peça important en els esquemes d’Hugo González en els quatre anys anteriors. El darrer curs va jugar 14 partits amb una mitjana de gairebé 11 minuts.

Víctor Domínguez (Barcelona, 1994) seguirà un curs més a l’entitat en la què serà la seva desena temporada. Un dels emblemes de l’equip, Domínguez aporta tir, experiència i qualitat tàctica al servei de l’equip.

Amb aquestes set renovacions, doncs, el Sènior A Masculí comença a tenir el bloc definit de cara al curs 2020/2021, que es completarà amb fitxatges que s’anunciaran els propers dies.

#SomMartinenc


Back To Top