El BQ Masculí tanca el curs amb la millor classificació de la seva història | FC Martinenc
skip to Main Content

Amb la confirmació oficial, el passat divendres, del final de totes les lligues per part de la Federació Espanyola de Bàsquet, el Sènior A Masculí va confirmar la quarta posició en la Lliga EBA, que es converteix, ni més ni menys, en la millor temporada de la història de la secció. Els d’Hugo González, que a l’estiu es van haver de renovar després de la marxa de jugadors importants, reben així el premi a un curs excepcional, tot i que inacabat, en el qual han estat el conjunt revelació de la Conferència C-A de la Lliga EBA.

“Ha estat una temporada històrica. Ens vam haver de reinventar després de perdre quatre jugadors molt importants del curs passat. Però amb un dels pressupostos més baixos de la categoria vam apostar per jugadors joves amb molta gana i hem treballat més que ningú i, tot això, ha acabat donant els seus fruits”, explica el tècnic del Sènior A Masculí, un equip que va iniciar la pretemporada el 12 d’agost i que ha firmat un curs brillant, sobretot al pavelló del Guinardó.

I és que el BQ Martinenc, contra tot pronòstic, s’ha mogut tot l’any entre els conjunts capdavanters, sobretot després d’una ratxa de 7 victòries consecutives –entre la jornada 7 i 13–, que el va catapultar a la zona de promoció d’ascens a finals d’any. De fet, els del Guinardó van tancar la primera volta en tercera posició i, per tant, en zona de play-off, i han estat, juntament amb el líder i ara campió, el Vic, el millor local del seu grup amb 10 victòries i una sola derrota, precisament contra els osonencs.

“Hem fet una temporada espectacular, sobretot si tenim en compte els mitjans dels quals disposàvem i tots els nostres condicionants. Hem rendit molt per sobre les expectatives que hi havia sobre nosaltres; serà molt difícil superar el que hem fet aquesta temporada”, afegeix González, que a més, ha aconseguit que el seu equip faci un joc atrevit i valent, un dels més vistosos de la categoria tal i com evidencien les estadístiques (77 punts de mitjana i el local més ofensiu dels dos grups de Catalunya –C-A i C-B– amb una mitjana de 88 punts anotats).

Amb tot, tots els integrants del Sènior A Masculí poden dir que han realitzat una temporada espectacular, la millor de la història del club, convertint-se en el segon millor equip de la ciutat de Barcelona per darrere, evidentment, del totpoderós Barça.

#SomMartinenc


Back To Top