El BQ Masculí presenta el seu cos tècnic | FC Martinenc
skip to Main Content

Amb la plantilla ja força definida amb deu jugadors després de set renovacions i, de moment, tres fitxatges, avui és l’hora d’anunciar el cos tècnic que acompanyarà l’entrenador Hugo González en la direcció del Sènior A Masculí de bàsquet en la propera temporada 2020/21.

Hugo González complirà la seva desena temporada al club i un curs més dirigirà el primer equip masculí de la secció que competirà, per tercer any consecutiu a la Lliga EBA. Però en aquesta aventura, el tècnic no estarà sol i comptarà amb un staff tècnic d’allò més complert.

Ivar Guzmán (1973) continuarà un any més sent el segon entrenador del BQ Masculí. Ma dreta de González els tres darrers anys, Guzmán és graduat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport a INEFC Barcelona, màster en alt rendiment d’esports d’equip i entrenador nacional amb una àmplica trajectòria com a entrenador, coordinador i director tècnic.

Arnau Pina (Barcelona, 1996) és la principal novetat de l’staff i tindrà el rol de preparador físic. Graduat també en CAFE i amb experiència com a preparador físic enc onjunts de bàsquet formatiu.

Roger Simona (Barcelona, 2000) tindrà funcions d’assistent i de delegat de l’equip quan sigui necessari. Graduat en Ensenyament i Animació Socio-Esportiva (CFGS), titulat amb el Nivell II d’entrenador i amb experiència com a entrenador de bàsquet formatiu, ja va formar part del cos tècnic ara fa dues temporades.

Per últim, Gabi Sánchez (Roses, 1992) repetirà un altre curs, el tercer, com a delegat d’equip. Graduat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport a INEFC Barcelona i amb experiència com a prepador físic, entrenador de bàsquet formatiu i coordinador de clubs.

A tots ells, els volem desitjar molta sort i treball per seguir creixent de la ma d’un equip que en els darrers anys ens ha donat moltes alegries.

#SomMartinenc


Back To Top