El BQ Martinenc una mica més líder | FC Martinenc
skip to Main Content

El Martinenc segueix amb pas ferm i imparable cap al campionat de lliga després d’una jornada rodona per als interessos dels del Guinardó. Els nois d’Hugo González van vèncer al Sedis Seu d’Urgell i, a sobre, van veure com el seu màxim perseguidor a la taula, el Lliçà d’Amunt, va caure. El Martinenc amplia així a tres victòries el seu avantatge al capdavant de la taula.

A pesar de la diferència existent en la classificació –primer contra antepenúltim–, el partit va ser molt igualat al llarg dels 40 minuts amb un Martinenc que va haver de fer un esforç extra per compensar totes les baixes que tenia per al partit. En el primer quart, l’equip es va basar en un gran encert en el tir exterior (6 triples) per agafar el primer petit avantatge en el marcador (24-21), davant un equip urgellenc que no va perdre mai la cara al matx

I és que passat els primers deu minuts, el partit va seguir un guió similar, amb el conjunt local sempre per davant en el marcador però sense aconseguir distanciar-se. Fins que a mitjans del darrer quart, l’equip va aconseguir obrir una escletxa d’onze punts (73-62) amb la qual va sentenciar el partit i va aconseguir la divuitena victòria de la temporada.

Som Martinenc!

Back To Top