El BQ Martinenc torna al camí de la victòria | FC Martinenc
skip to Main Content
RAMON LLULL 77 - 91 BQ MARTINENC

Després de la dura ensopegada la jornada passada contra el Tecla Sala, el BQ Martinenc es va refer amb una gran victòria. El Ramon Llull, equip que es troba en la lluita pel descens però en plena línia ascendent, va ser qui en va acabar pagant els plats trencants.

El partit però no va començar gens bé pels interessos del conjunt vermell, ja que els locals es van posar per davant amb un parcial inicial de 14-2. Tot i això, passats els primers minuts de desconcert, els homes d’Hugo González van anar recuperant terreny per plantar-se al final del primer quart només cinc punts per sota. Ja en el segon període, el Martinenc es va fer totalment amb el control del partit i abans del descans ja va aconseguir donar-li la volta al marcador.

En la represa, el conjunt vermell va seguir amb la mateixa intensitat que al segon quart i amb un major encert en el tir va eliminar qualsevol intent de possible reacció local. El retorn de les bones sensacions des de la línia de 6,25, la consistència defensiva i les bones combinacions entre el joc exterior i interior van fer que al final del partit la diferència s’ampliés fins als 14 punts.


FITXA TÈCNICA

PARCIALS: 28-23 / 36-42 / 53-64 / 77-91.

Back To Top