El BQ Martinenc torna a assaltar el lideratge | FC Martinenc
skip to Main Content

Era el dia. Coneixedors de la derrota el dia anterior dels Escolapis de Sarrià, fins ara líder de la categoria, el Martinenc tenia una oportunitat d’or per tornar a assaltar la primera posició de la taula. Per aconseguir-ho calia vèncer a la pista del Nou Esplugues… i així va ser. Amb una puntuació més baixa de l’habitual en els partits dels del Guinardó, el Martinenc va vèncer amb solvència i torna a ocupar el lideratge de la taula.

Potser a causa dels nervis per la importància del partit o simplement perquè el rival també juga, en el primer quart el Martinenc no va poder imposar el seu ritme i la igualtat va ser la característica principal d’aquests primers deu minuts. En el segon quart, però, a base de treball i insistència, els del Guinardó van començar a anar-se’n en el marcador. Els set punts d’avantatge al descans eren una molt bona noticia de cara a un partit de vital importància.

A la represa, l’equilibri va tornar a ser la tònica del tercer quart, amb un Martinenc que mantenia l’avantatge però que no aconseguia rematar el partit. La victòria, però, no se li podia escapar a un equip que tenia davant una gran oportunitat i en el darrer quart va pitjar l’accelerador per sentenciar el matx.

Amb la victòria, els d’Hugo González tornen al primer lloc de la taula a falta de només quatre partits per acabar, un final que es preveu emocionant i il·lusionant a parts iguals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Back To Top