El BQ Martinenc torna a assaltar el lideratge | FC Martinenc
skip to Main Content
NOU ESPLUGUES 49 - 62 BQ MARTINENC

Era el dia. Coneixedors de la derrota el dia anterior dels Escolapis de Sarrià, fins ara líder de la categoria, el Martinenc tenia una oportunitat d’or per tornar a assaltar la primera posició de la taula. Per aconseguir-ho calia vèncer a la pista del Nou Esplugues… i així va ser. Amb una puntuació més baixa de l’habitual en els partits dels del Guinardó, el Martinenc va vèncer amb solvència i torna a ocupar el lideratge de la taula.

Potser a causa dels nervis per la importància del partit o simplement perquè el rival també juga, en el primer quart el Martinenc no va poder imposar el seu ritme i la igualtat va ser la característica principal d’aquests primers deu minuts. En el segon quart, però, a base de treball i insistència, els del Guinardó van començar a anar-se’n en el marcador. Els set punts d’avantatge al descans eren una molt bona noticia de cara a un partit de vital importància.

A la represa, l’equilibri va tornar a ser la tònica del tercer quart, amb un Martinenc que mantenia l’avantatge però que no aconseguia rematar el partit. La victòria, però, no se li podia escapar a un equip que tenia davant una gran oportunitat i en el darrer quart va pitjar l’accelerador per sentenciar el matx.

Amb la victòria, els d’Hugo González tornen al primer lloc de la taula a falta de només quatre partits per acabar, un final que es preveu emocionant i il·lusionant a parts iguals.


FITXA TÈCNICA

MARTINENC: Pol, Pau, Victor, Borja, Jordi, Eloi, David, Edu, Pere i Eric.

PARCIALS: 14-14 / 27-34 / 36-43 / 49-62

Back To Top