El BQ Martinenc tanca el 2016 més líder que mai | FC Martinenc
skip to Main Content
BQ MARTINENC 86 - 79 LLIÇA D'AMUNT

Qui ens hauria d’haver dit fa 12 mesos –o fins i tot menys– que el primer equip de la secció de bàsquet del Martinenc estaria líder en solitari de Primera Catalana, amb dues victòries de marge respecte el segon. I es que el 2016 del BQ Martinenc ha estat magnífic, per sobre de qualsevol expectativa prèvia i tancat d’una manera brillant: amb una victòria contra el Lliçà d’Amunt, rival directe dels del Guinardó en la lluita pel títol.

En el partit aplaçat de la setmana del pont, els d’Hugo González arribaven al vital duel amb una victòria més que el seu rival després d’un inici de lliga immaculat (12 de 12). El partit, però, era clau per deixar clar qui era el gran dominador del grup, i el Martinenc ho va voler deixar clar des del principi. Així, des dels primers compassos els locals es van posar per davant en el marcador, i gràcies a un gran final de primer quart, el marcador reflectia un prometedor 24-15 a la fi del primer parcial.

Els del Guinardó havien posat la primera pedra i van seguir treballant per mantenir a ratlla un Lliçà d’Amunt que va reaccionar cap a mitjans del segon quart. Just va ser posar-se a cinc punts, però, que els vermells van tornar a prémer amb força l’accelerador per tornar a recuperar un bon avantatge al descans (47-36).

Res feia pensar en el curtcircuit que patiria l’equip just tornar del descans. Les sensacions havien estat boníssimes en el primer temps i el Martinenc s’havia mostrar clarament superior, però, al tercer quart tot se’n va anar en orris. Els visitants van sortir amb una marxa més i, tot i que els d’Hugo González van anar capejant el temporal, quan van arribar als 55 punts es van quedar clavats. Això ho va aprofitar el Lliçà per donar un tomb al marcador i agafar, al final del quart, un avantatge que semblava definitiu (55-64).

Però de nou, com ha passat ja en unes quantes ocasions aquest curs, el Martinenc va treure el caràcter de campió i en uns magnífics darrers deu minuts va arreglar el despropòsit dels deu anteriors. Amb un parcial de 12-2, els locals es van tornar a situar per davant, i en els darrers minuts de partit, el seu major encert els va permetre imposar-se per set punts i tancar de la millora manera possible un any històric.

Som Martinenc!


FITXA TÈCNICA

MARTINENC: Pau, Pol, Asier, Victor, Eloi, Pere P., Pere D., Borja, Aitor, Eric, Miller i Adrià.

PARCIALS: 24-15 / 47-36 / 55-64 / 86-79.

Back To Top