El BQ Martinenc s'imposa a les circumstàncies | FC Martinenc
skip to Main Content

El BQ Martinenc va sumar una nova victòria, la novena, en un partit que es va complicar en alguns moments. Els d’Hugo González, però, es van saber imposar als problemes físics d’alguns dels seus jugadors i un mal inici per aconseguir sumar un altre triomf que el manté al capdavant de la classificació.

En els primers minuts el Martinenc va sortir adormit, i això ho va aprofitar l’IPSI per agafar avantatge en el marcador. En el minut 3, el gran inici local es va traduir en un 7-0 en el marcador i al conjunt vermell es van encendre totes les alarmes. A poc a poc, però, els del Guinardó van anar-se acomodant al partit i un canvi tàctic en el segon quart va tallar en sec el ritme ofensiu de l’IPSI. Així, el Martinenc va aconseguir posar-se per primer cop per davant en el marcador, un avantatge que ja no deixarien escapar.

Després d’un gran segon quart, els del Guinardó van saber administrar l’avantatge, recolzant-se sobretot en una superioritat enorme en el rebut –60 captures en total, récord de la temporada–. I fins i tot, en el darrer quart va aconseguir ampliar l’avantatge fins als 20 punts i sentenciar un triomf que l’equip i la secció volen dedicar al jugador Eloi Fàbrega, que va perdre l’avi el passat divendres.

Som Martinenc!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Back To Top