El BQ Martinenc segueix a anys llum de la resta | FC Martinenc
skip to Main Content
LLIÇÀ D'AMUNT 54 - 72 BQ MARTINENC

Un mon separa el BQ Martinenc de la resta d’equips del grup 3 de Primera Catalana i aquesta jornada ho va tornar a demostrar vencent amb contundència el Lliçà d’Amunt, fins fa poc màxim rival en la lluita pel campionat. El Lliçà, a més, es jugava també la segona posició, que dóna opcions també a l’ascens, però no va poder fer res davant un Martinenc desbocat.

Els locals van començar amb molt bon peu el partit (10-6, minut 5), però a partir d’aquell moment, el líder es va posar mans a l’obra i amb una gran defensa i un gran joc va aconseguir capgirar el marcador amb un espectacular parcial d’1-12. Una línia que ja no va canviar en el segon quart: els vallesnas intentaven acostar-se al marcador, però les rotacions visitants van permetre mantenir el nivell competitiu que va situar el Martinenc amb 12 punts d’avantatge al descans (23-35).

El tercer quart va ser una demostració de fortalesa del conjunt del Guinardó, que va pujar encara més el seu nivell gràcies al seu ja habitual encert des de la línia de 6,75 (4 triples en aquest quart). A més, en defensa, l’equip va mostrar la seva millor versió de la temporada per aconseguir un avantatge que ja seria definitiu (29-52). Fins i tot, a l’inici del darrer parcial, el Martinenc va aconseguir acostar-se als 30 punts d’avantatge, però els locals van apel·lar a l’orgull per reduir el marcador fins al 54-72 final.

Som Martinenc!


FITXA TÈCNICA

MARTINENC: Pol, Pau, Asier, Víctor, Borja, Pere D., Aitor, Pere P., Adrià i Miller.

PARCIALS: 11-18 / 23-35 / 29-52 / 54-72.

Back To Top