El BQ Martinenc posa fi a un rècord històric | FC Martinenc
skip to Main Content
BQ MARTINENC 74 - 78 PLOMS SALLE REUS

És molt complicat que una derrota representi tant d’orgull, però el Sènior A Masculí ho ha aconseguit gràcies a la seva immaculada trajectòria. Els d’Hugo González van caure al Guinardó contra el Ploms Salle Reus i van posar fi a una ratxa d’imbatibilitat històrica com a local: el Martinenc feia 880 dies que no coneixia la derrota a casa, des del 2015. Un rècord sense precedents.

I l’equip encarregat de trencar aquesta ratxa va ser un conjunt que ens té molt ben presses les mides aquesta temporada, un Ploms Salle Reus que ja ens va derrotar en el partit de la primera volta. Els del Baix Camp es van mostrar com un equip molt sòlid i van ser capaços de frenar la capacitat anotadora dels vermells. Així, el partit, sobretot el primer temps, es va desenvolupar amb una igualtat màxima entre dos equips que van jugar de tu a tu. L’intercanvi de cistelles va ser una constant en el primer quart, si bé en el segon, els visitants van aconseguir anar sempre un pas endavant.

Però el punt d’inflexió en el partit va arribar en el tercer període, en què els reusencs van agafar un avantatge notable gràcies a un parcial de 3-18 en el segon tram d’aquest tercer quart. Així, tot i que els d’Hugo González van intentar una nova remuntada èpica a la que tant ens ha acostumat l’equip, els visitants van saber aguantar i van fer saltar pels aires una ratxa de 880 dies sense que cap equip aconseguís marxar del Guinardó amb el triomf sota el braç.

Som Martinenc!


FITXA TÈCNICA

MARTINENC: Pol, Pau, Asier, Víctor, Borja, Marc, Arnau, Aitor, Adrià, Pere, Cristian, i Miller.

PARCIALS: 20-21 / 37-39 / 48-63 / 74-78.

Back To Top