El BQ Martinenc no afluixa | FC Martinenc
skip to Main Content
MARTINENC 75 - 56 AESE

Ni les lesions sembla que puguin aturar un Martinenc que, després d’aconseguir el lideratge en el primer partit de 2016, està totalment disparat en el capdavant de la taula. Així, amb el reforç de tres jugadors del filial, els d’Hugo González es van imposar a un dels equips potents de la lliga, un AESE que ocupava la cinquena posició de la taula.

Amb tots aquests condicionants, els del Guinardó van sortir a per totes en el primer quart i ràpidament es van posar per davant en el marcador. En el segon quart, però, els de l’Hospitalet van reaccionar i el partit va arribar al descans amb un 33-29 molt més ajustat.

Però el Martinenc ja fa setmanes que ha posat la cinquena i a la represa va passar per sobre el seu rival. A l’acabar el tercer quart, els vermells ja guanyaven per 16 punts de diferència, i a l’inici del darrer quart, els vermells van tallar d’arrel qualsevol esperança de remuntada visitant amb dos tirs consecutius des de 6,25.

Amb la victòria –finalment de 19 punts de marge–, els del Guinardó segueixen encapçalant la taula (13-3), igualats a victòries amb el Ciutat Vella i en posicions d’ascens a primera catalana.


FITXA TÈCNICA

MARTINENC: Pau Mayor, Borja Pascual, David Recasens, Eloi Fàbrega i Pere Domingo; Eric Somoza, Adrià Recasens, Aleix Secanell i Adrià de Pablo.

PARCIALS: 20-12 / 33-29 / 56-40 / 75-56

Back To Top