El BQ Martinenc manté les bones sensacions | FC Martinenc
skip to Main Content
ALISOS 70 - 80 BQ MARTINENC

Tot i la jornada de descans del passat cap de setmana coincidint amb el pont de desembre, el BQ Martinenc continua amb la mateixa dinàmica i bones sensacions d’abans de l’aturada, i dissabte va vèncer a l’Alisos gràcies sobretot al seu encert en el tir exterior.

En un partit d’alta intensitat, els homes d’Hugo González van haver de lluitar fins al final per acabar vencent el partit per deu punts de diferència. Una victòria construïda, sobretot, gràcies a l’encert des de la línia de 6,25 –ni més ni menys que 13 triples– i a una excel·lent defensa –res d’estrany ja que som la millor defensa del campionat–en la sempre complicada pista de la Mina.

Amb un primer quart força igualat, els del Guinardó es van començar a distanciar en el marcador abans del descans, i van consolidar aquest avantatge en el tercer quart. Amb la victòria, el Martinenc aprofita l’ensopegada del Ciutat Vella, en el duel entre els dos líders de la categoria, per situar-se segon en la classificació.

La setmana que ve, l’equip del Guinardó tancarà l’any dissabte amb la visita del Sicoris en una jornada molt especial. Just després del partit del primer equip, a les 17:30 h. tindrà lloc la presentació de tota la secció de bàsquet de l’entitat.

Som Martinenc!


FITXA TÈCNICA

Parcials: 16-17 / 35-42 / 46-59 / 70-80.

Back To Top