El BQ Martinenc ensopega amb l'Esparreguera i el SESE i acaba quart | FC Martinenc
skip to Main Content

El Sènior A Masculí no va poder culminar una temporada històrica imposant-se en la final a quatre de la Copa Catalunya i va perdre els seus dos duels contra l’Esparreguera, en les semis, i el SESE, en el partit pel tercer i quart lloc. Els d’Hugo González van trobar a faltar la seva fluïdesa ofensiva i no van trobar la manera de superar els seus rivals.

BQ Martinenc 46-51 Esparreguera (PARCIALS: 7-14 / 21-26 / 32-41 / 46-51)
En la semifinal contra l’intractable Esparreguera, invicte durant tota la temporada i finalment campió absolut de la Copa Catalunya, els del Guinardó van anar sempre a remolc en el marcador i, a pesar de mantenir-se sempre a una distància assumible, mai van poder donar-li la volta al partit. La manca d’encert en el tir –2/20 en triples– va condemnar l’equip vermell, que tot i la bona defensa, no va saber aturar els dos homes claus del conjunt del Baix Llobregat: Rubén Morales (25 punts) i Dani Fontanals (16).

BQ Martinenc 53-67 SESE (PARCIALS: 8-16 / 24-30 / 34-51 / 53-67)
Un cop perduda l’opotunitat de disputar la gran final, el BQ Martinenc no va recuperar els ànims de cara al partit pel tercer i quart lloc i també va veure’s superat pel SESE, l’altre equip revelació de la Copa Catalunya d’enguany i primer classificat del grup 2. En el derbi barceloní, el guió va ser semblant al de la semifinal del dissabte, i els del Guinardó van anar sempre a remolc. A més, al tercer quart, el SESE va prémer encara una mica més l’accelerador i va tenir diferències de fins a 20 punts –amb una màxima de 21 en el darrer quart– que van deixar la final de consolació vista per a sentència.

Som Martinenc!


Back To Top