El BQ Martinenc deixa escapar el triomf en el tram final | FC Martinenc
skip to Main Content

Els dos darrers minuts del partit van ser decisius per a què el Sènior A Masculí no pogués sumar la cinquena victòria consecutiva contra el SESE. Els hortencs es van acabar imposant en el derbi del Districte i el Martinenc va veure com es posava fi a la seva bona ratxa de resultats.

I això que els del Guinardó es van mostrar superiors en el primer quart en què van estar més encertats en el tir. I és que amb un puntuatge alt, el millor percentatge dels locals va permetre al Martinenc començar a governar en el marcador (25-18). A poc a poc, però, la falta de domini en el rebot va anar perjudicant el conjunt vermell, que va veure com el Sese retallava distàncies en el marcador.

Al descans, el Martinenc seguia dominant per 4 punts d’avantatge, una distància que va quedar reduïda en el tercer quart en què el ritme d’anotacio va baixar considerablement. La igualtat, doncs, va ser la tònica dominant en aquest segona meitat i el partit va arribar amb tot per decidir-se en els últims dos minuts. Va ser aleshores quan el conjunt visitant va prémer l’accelerador i es va mostrar més encertat que el Martinenc per endur-se el derbi cap a Horta.

Som Martinenc!

Back To Top