El BQ Martinenc confirma tres ascensos de categoria | FC Martinenc
skip to Main Content

Després de setmanes d’incertesa i dubtes, i un cop posat el punt i final a la temporada 2019/20, la secció de bàsquet del Martinenc ha rebut amb alegria la decisió final de la FCBQ de premiar amb l’ascens la bona feina realitzada al llarg de l’any del Sènior B i C Masculí, que aconsegueixen la seva segona promoció consecutiva, i del Sènior B Femení.

I és que amb la impossibilitat d’acabar el curs, la federació va decidir donar per finalitzada la temporada amb ascensos però sense cap descens, una decisió que obligarà a reestructurar les categories de cara l’any que ve, però que al Martinenc li permetrà viure una situació històrica amb el Sènior B Masculí a Copa Catalunya, el C a 2a Catalana i el Sènior B Femení a 3a catalana. Una fita que s’uneix a la plaça a Lliga EBA del Sènior A Masculí i a 1a Catalana del Sènior A Femení.

La confirmació dels tres ascensos, doncs, premia i fa justícia a l’excel·lent rendiment de tots tres equips en la més de mitja temporada disputada i consoliden la progressió que està vivint l’entitat en els últims anys, que també va aconseguir tres ascensos entre els seus equips amateurs la temporada passada.

El SBM debutarà el curs que ve a Copa Catalunya, la categoria que ocupava el Sènior A dos cursos enrere

Segon ascens consecutius del SCM

Primera posició i ascens pel Sènior B Femení

SBM – 2a posició empatat a victòries amb el Claret – Puja de 1a catalana a Copa Catalunya
SCM – 2a posició per darrere el Sant Adrià C – Puja de 3a catalana a 2a Catalana
SBF – 1a posició empatat a victòries amb el Draft Gramenet – Puja de Territorial a 3a Catalana

#SomMartinenc


Back To Top