El BQ Martinenc comença la segona volta amb bon peu | FC Martinenc
skip to Main Content

Bon inici de segona volta del Martinenc que va guanyar amb solvència el Lliça d’Amunt, un equip que havia vençut els del Guinardó en el partit de la primera jornada de campionat. Els d’Hugo González van tornar a fer un recital ofensiu i van dominar el partit de principi a fi.

El partit ja va començar molt bé pels interessos locals, que ben aviat van aconseguir els primers avantatges en el marcador (7-3 minut 3, 20-8 minut 9), una dinàmica que va quedar confirmada en el segon, en què el gran joc interior, l’encert en el tir des de més enllà de la línia de tres i la intensitat defensiva va permetre al Martinenc marxar al descans amb una renta considerable (52-34).

Amb el partit ben encarrilat i els fantasmes del duel de la primera volta totalment desapareguts, els del Guinardó van saber mantenir el nivell en atac per, amb un parcial de 12-0, arribar a una màxima diferència de 32 punts. Al final, i ja en uns últims minuts de tràmit, el Martinenc va mantenir la renta i va sumar una nova victòria que li permet continuar en les posicions que donen accés a les fases d’ascens.

Som Martinenc!

Back To Top