El BQ Martinenc cau derrotat en un duel de menys a més | FC Martinenc
skip to Main Content
BQ MARTINENC 62 - 70 ALFINDÉN

Mal partit del Sènior A Masculí, que no va ser capaç d’ampliar la seva ratxa al Pavelló del Guinardó en caure contra l’Alfindén. Els aragonesos van dominar des del principi un duel que va començar amb un nivell d’anotació molt baix i van saber resistir tot i la bona reacció del Martinenc després del descans.

Quan un equip com el Martinenc que basa bona part de les seves opcions en el seu encert ofensiu presenta uns números tan baixos com els del primer quart es fa complicat pensar en la victòria. I això va passar contra l’Alfindén, després que els del Guinardó anotessin tan sols 5 punts en el primer període i no aconseguissin millorar gaire els seus registres en el segon. El ritme de partit era força lent, però els aragonesos es van mostrar suficientment concentrats i encertats per deixar el duel molt ben encarrilat (18-31).

13 punts per sota en el marcador, els d’Hugo González van sortir amb una altra cara a la represa i van encandenar algun moment de bon bàsquet. Van aconseguir entrar en el partit, però en l’intercanvi de cops en la segona meitat en què, sense anar més lluny, el Martinenc va superar en tots dos quarts la puntuació que havia fet en els dos primers períodes junts, l’Alfindén va saber resistir i es va acabar enduent el triomf.

Som Martinenc!


FITXA TÈCNICA

MARTINENC: Àngel, Pau Mayor, Adrià Clot, Adrià Recasens i Aitor; Borja Pascual, Sesé, Arnau Olivé, Miller, Pere i Pol.

PARCIALS: 5-10 / 18-31 / 38-45 / 62-70.

Back To Top