El BQ Martinenc cau contra tot pronòstic | FC Martinenc
skip to Main Content
SANTA TECLA 58 - 57 BQ MARTINENC

Tot i sortir a priori com a favorit pel seu lideratge en la lliga i la bona dinàmica dels últims partits, el BQ Martinenc va patir la seva quarta derrota de la temporada contra el Santa Tecla, la primera d’aquest 2016. Amb tot, l’equip segueix líder empatat a victòries amb els Escolapis de Sarrià i a una del Ciutat Vella, que també va punxar aquest cap de setmana.

Els d’Hugo González van començar amb bon ritme el duel i ràpidament es van posar per davant en el marcador. Tot i això, l’actitud del rival i la manca d’encert vermella en atac en alguns moments del partit, feien entreveure que no seria un partit fàcil. I tot i marxar al descans del primer quart amb sis punts d’avantatge, a la mitja part era el Santa Tecla qui dominava 29-27.

La baixa puntuació, poc habitual en els partits del conjunt del Guinardó, ja denotava que l’equip no es trobava còmode sobre la pista. I la segona part, va seguir el mateix guió que la primera. En el tercer quart, l’equip es va tornar a posar per davant i al minut 30 dominava per quatre punts d’avantatge. Però els de l’Hospitalet no van llençar en cap moment la tovallola i tot i arribar dos punts per sota als últims 30 segons, un triple va condemnar el Martinenc.

Tot i la derrota, la temporada del Martinenc segueix sent increïbles i l’equip manté les opcions d’ascens intactes.

Som Martinenc!


Back To Top