El BQ Martinenc B guanya i es consolida com a tercer | FC Martinenc
skip to Main Content
BQ MARTINENC B 82 - 80 BÀSQUET LA MINA

Amb la tercera posició en joc, el filial va sumar una victòria de prestigi contra el Bàsquet La Mina, màxim perseguidor del conjunt del Guinardó. Per aconseguir-ho, els vermells van haver de patir i remuntar a la segona meitat un segon quart molt dolent. Amb aquest triomf, el Martinenc obre una petita escletxa amb el seu rival i manté les opcions, tot i que mínimes, d’assaltar la segona posició.

Amb un inici molt seriós i amb un alt percentatge d’encert, el Martinenc va aconseguir un primer avantatge de deu punts. Va ser, però, un miratge. Tret d’aquests primers minuts, al llarg del primer temps els del Guinardó no van poder aturar l’atac visitant, que va aconseguir capgirar el marcador fins marxar al descans amb un contundent 31-44. El Sènior B no va estava fent un mal partit, però l’increïble encert del Bàsquet La Mina des de més enllà de 7 metres va fer inútil l’esforç defensiu local. Això va anar passant factura també en atac, i els locals van veure com, a poc a poc, els nervis provocaven desencert en el tir i moltes pilotes perdudes.

A la represa, però, els de Joan Carles Amaya van sortir amb una altra actitud, i la intensitat defensiva va provocar errades en l’equip visitant. A més, el Martinenc va dominar el rebot en aquesta segona meitat, un fet que va ajudar a què els locals anessin retallant el seu desavantatge. Al final del tercer quart, el marcador ja presentava un ajustat 55-56, que va acabar convertint-se en el 82-80 favorable als locals del final del partit.

Som Martinenc!


FITXA TÈCNICA

MARTINENC: Rusca, Aleix, Guille, Juan i Víctor; Marc N., Diego, Marc C., Abu, Roger, Dani i Sergi.

PARCIALS: 22-22 / 31-44 / 55-56 / 82-80.

Back To Top