El BQ Martinenc B, campió de Catalunya de Tercera | FC Martinenc
skip to Main Content

La temporada de la secció de bàsquet està sent històrica i, a banda dels éxits del Sènior A Masculí i Femení, el BQ Martinenc B va aconseguir l’ascens després de guanyar el Campionat de Catalunya de la seva categoria. Després de quedar campió en la lliga regular, els nois d’Amaya i Gràcia es van imposar en la final a 4 jugada a Santa Coloma de Farners després de superar el Farners i el Parets.

BQ Martinenc 65 – Farners 57 (PARCIALS: 11-8 / 30-22 / 47-44 / 65-57)
Per arribar a la final, el Martinenc es va haver de veure les cares amb el conjunt amfitrió, el Farners, que va aprofitar el fet de jugar davant els seus per imposar un ritme farragós i una anotació baixa que va incomodar el conjunt del Guinardó. El Sènior B es va trobar amb molts problemes a l’hora de superar la defensa d’ajudes passiva del Farners i per culpa de la manca d’encert en el tir exterior, motiu pel qual el duel es va resoldre en la defensa. I allà, els vermells van excel·lir aturant els jugadors rivals clau, com per exemple Eduard Barcelona, que en el partit del tercer i quart lloc va anotar 43 punts.

Les diferències van ser mínimes durant tot el partit, mai superant-se els deu punts, tot i que el Martinenc dominant durant tota la primera meitat. A la represa, els gironins van reaccionar per deixar-ho tot obert en el darrer període, en què els del Guinardó van tornar a prémer l’accelerador i van sentenciar l’enfrontament i el bitllet cap a la gran final.

BQ Martinenc 82 – Parets 74 (PARCIALS: 23-13 / 44-36 / 61-55 / 82-74)
Conscient de la perillositat del seu rival, en la gran final el Martinenc va sortir molt intens per mirar d’aturar la gran qualitat del Parets. I després d’aquest gran inici, els del Guinardó van aconseguir un avantatge de deu punts gràcies sobretot a l’encert en el llançament exterior.

Passat els primers deu minuts d’un ritme altíssim, una sèrie de pilotes perdudes i faltes van donar vida al Parets en el segon quart, i el conjunt vallesà va aconseguir retallar les diferències fins a situar-se un punt per sobre. Ben aviat, però, el conjunt de Joan Carles Amaya i David Gràcia va reaccionar i va tornar a trobar la intensitat necessària per recuperar l’avantatge en el marcador. Una renta que l’equip va saber mantenir fins al darrer quart, on l’encert ofensiu va acabar de decantar la balança cap al seu favor.

Som Martinenc!

Back To Top