El BQ Martinenc agafa velocitat de creuer | FC Martinenc
skip to Main Content

Nova victòria del primer equip de bàsquet del Martinenc, que va vèncer el Sama Vilanova en un partit en què es va mostrar superior. Els del Guinardó encadenen així tres triomfs consecutius després de l’ensopegada en la primera jornada i s’acomoden a la zona alta de la classificació.

En un duel entre dos equips que venien de guanyar en la darrera jornada i en un horari poc habitual a casa (20:45), els d’Hugo González van sortir disposats a controlar el duel i així va ser des del salt inicial. Gràcies a l’encert en el tir exterior –4 triples en els primers sis minuts– el Martinenc va començar a agafar els primers avantatges en el primer quart. Però va ser en el segon quan els locals van aconseguir crear el primer gran forat en el marcador gràcies a un parcial d’11-2, que va permetre arribar al descans amb 46-34.

El Martinenc se sentia superior i dominava amb comoditat, però va ser després de la represa quan l’equip va acabar de demostrar perquè porta més de dos anys sense perdre com a local: en els primers set minuts, els vilanovins només van anotar 4 punts (parcial de 17-4) i el partit va quedar pràcticament sentenciat. El Martinenc es va sentir molt còmode en aquest període també en atac, en què els vermells van anotar fins a sis triples. Així, la renta es va veure ampliada fins als 25 punts (71-49), i en el darrer quart, tot i la reacció del Sama Vilanova (16-26), la victòria ja no va perillar.

Som Martinenc!

Back To Top