El BQ Femení venç i convenç | FC Martinenc
skip to Main Content

No sé sap on té el sostre el primer equip femení del Martinenc, però de moment l’equip no sembla tenir aturador. Després de l’important victòria contra el BAM, les del Guinardó van sumar la quinzena victòria de la temporada en la seva visita a la pista del Cubelles, en un partit en què van ser netament superiors i van deixar el rival amb només 33 punts.

Davant un rival que lluita en la zona baixa de la taula, les d’Albert Ballescà van sortir disposades a imposar un ritme elevat des de l’inici per mirar d’evitar-se complicacions, i el pla de partit va sortir a la perfecció. Sobretot basades en una gran defensa, el Martinenc va aconseguir obrir forat ja al primer quart i va trencar definitivament el matx en el segon període gràcies a un excel·lent parcial de 6-19.

Amb el 14-34 del descans, el partit estava encarrilat, i tot i que el Martinenc va baixar el ritme anotador en els primers deu minuts del segon temps, en l’últim període va tornar a prémer l’accelerador per sumar una nova victòria amb un marcador d’escàndol.

Som Martinenc!

Back To Top