El BQ Femení torna al camí del triomf | FC Martinenc
skip to Main Content

El Sènior A Femení va recuperar les seves millors sensacions per tal de retrobar-se, dues derrotes seguides després, amb la victòria. El partit, però, no es va decidir fins al darrer període, quan el Martinenc va prémer l’accelerador i va lligar una nova victòria per seguir encapçalant, una setmana més, la taula.

Tots els equips, fins i tots els capdavanters, passen sotracs al llarg de la temporada i el Martinenc necessitava com fos superar el seu: després de dues derrotes seguides, les del Guinardó necessitaven retrobar el bon joc i, sobretot, aconseguir una victòria per trencar el mal moment. I així va ser: defensivament l’equip va mostrar una major intensitat que les darreres setmanes i, sobretot, es va mostrar molt més encertat en atac.

Aquest encert en el tir va marcar el primer període, en què l’intercanvi de cistelles va ser una constant en la primera meitat, en què la igualtat va dominar els primers 20 minuts. Tampoc en la represa va aconseguir cap conjunt escapar-se en el marcador, ja que en el tercer quart les defenses van ser molt dures i es van imposar totalment en atac.

Però, de cop i volta, en el darrer quart, un parcial de 15-2 va deixar el partit en safata per al Martinenc, que no va haver de patir en els darrers minuts tot i què el Vilassar de Dalt va aconseguir maquillar el marcador.

Som Martinenc!

Back To Top