El BQ Femení tanca l'any amb el quart lloc al Campionat de Catalunya | FC Martinenc
skip to Main Content

El Sènior A Femení no va poder posar la cirereta a una històrica temporada i va tancar l’any amb dues derrotes en la final a quatre del Campionat de Catalunya. Les del Guinardó van caure en les semifinals contra el Sant Andreu Natzaret i, tot i que van millorar la imatge davant el Viladecans, també van perdre el duel pel tercer i el quart lloc.

Els nervis i la tensió van ser determinats en la primera semifinal contra el Sant Andreu Natzaret, en què el Martinenc mai va acabar de mostrar-se encertat en el tir, sobretot en la segona meitat. I és que en els segons 20 minuts, les badalonines es van mostrar superiors davant un conjunt vermell que no va trobar el ritme i va acabar sucumbint per 11 punts de diferència (45-56).

Sense l’opció de lluitar pel títol, el Martinenc va mostrar una millor cara davant el conjunt amfitrió. Tot i això, la millora oferta en aquest segona partit tampoc li va servir per lligar la victòria i finalment el Sènior A Femení es va haver de conformar amb la quarta posició (56-50), que no entela, això sí, la gran temporada de l’equip.

Som Martinenc!

Back To Top