El BQ Femení tanca la plantilla amb quatre incorporacions | FC Martinenc
skip to Main Content

La direcció esportiva de la secció de bàsquet del FC Martinenc segueix treballant en la confecció dels equips sèniors de cara a la temporada que ve i, després de confirmar ja fa un parell de setmanes la renovació del seu tècnic, Enric Mateo, els darrers dies ha tancat la plantilla del Sènior A Femení, que repetirà l’any que ve a Primera Catalana.

Ho ha fet donant continuïtat al bloc que aquest darrer curs ja va competir en la categoria sota les ordres de Mateo i que fa dos anys va aconseguir l’ascens amb Albert Ballescà a la banqueta. Així, doncs, en total s’han efectuat fins a vuit renovacions i es completarà la plantilla amb quatre incorporacions –una d’elles, la d’Ari Geli, base provinent del Júnior– per mirar de donar un salt qualitatiu a un conjunt que va tancar el darrer curs en 11a posició.

Renovacions: Anna López, Marta Gràcia, Marta Figuerola, Laura Almà, Carolina Gomà, Núria Mariano, Sandra Vives i Bea Rubio.
Incorporacions: Ari Geli (base, Júnior Martinenc), Elena Rubio (base, Grup Barna), Duna Moreno (escorta, Lima Horta) i Adara Rodríguez (aler pivot, Círcol).

Juntament amb les integrans de la plantilla 2020/21, aquests darrers dies també s’han comunicat els noms de les jugadores que no continuaran a l’entitat i a qui, des del club, volem agrair el seu esforç i entrega quan han defensat la samarreta vermella, a més de desitjar-los molta sort i molts encerts en el seu futur.

Baixes: Júlia Alsina, Maria Lapeña, Judith Cortés, Cris Diñeiro i Elsa Martínez.

Per últim, juntament amb les jugadores que formaran part de la plantilla, aquests darrers dies també s’ha confirmat que Marc Millan serà el tècnic assistent que acompanyarà Enric Mateo en la direcció de l’equip.

Des del Futbol Club Martinenc volem desitjar a totes elles molta sort de cara el nou curs i èxits vestint la samarreta vermella de l’entitat.

#SomMartinenc


Back To Top