El BQ Femení tanca la lliga amb victòria | FC Martinenc
skip to Main Content

Tot i que ja amb el campionat sota el braç i sense res en joc, el Sènior A Femení va voler acomiadar la temporada al Guinardó amb una victòria contundent gràcies a un partit d’alt nivell en l’apart ofensiu. De fet, el Martinenc va aconseguir la seva major anotació de la temporada en un duel ja decidit en la primera meitat.

Tot i que ja no hi havia res en joc, el Femení segueix tenint al cap la final 4 que es disputarà d’aquí dos caps de setmana a Viladecans, i amb la intenció de no perdre el ritme de competició va sortir a per totes, amb un ritme alt i un encert espectacular en el tir. Així, ja en el primer parcial, el conjunt del Guinardó va aconseguir obrir una gran escletxa en el marcador (26-9), un avantatge que conservaria al llarg dels 30 minuts restants.

A més, al segon parcial el Martinenc va mantenir la serietat defensiva i l’encert ofensiu marxant al descans amb un contundent 45-20. Es podia presagiar un resultat d’escàndol, però a la represa, el Saps va sortir amb un altre ritme i gràcies a la millora dels seus números en atac va aconseguir igualar els parcials dels dos darrers quarts. Si bé és cert, però, el conjunt vermell va seguir mantenint la seva seriositat i només en els darrers dos minuts va baixar el pistó. Aleshores, les visitants ho van aprofitar per maquillar el resultat final que, tot i això, és una bona mostra del gran poder ofensiu del Martinenc.

Som Martinenc!

Back To Top