El BQ Femení, superat clarament pel Joventut les Corts | FC Martinenc
skip to Main Content

Partit sense història del Sènior A Femení, que va caure derrotat sense pal·liatius en la visita a la pista d’un dels colíders de la categoria, el Joventut les Corts. Les d’Enric Mateo van intentar no desconnectar-se del partit al llarg dels 40 minuts, però el contundent parcial en contra del primer període ja va ser definitiu.

Davant un rival superior, sobretot físicament, el Martinenc va veure com se li escapava el partit ja només començar. I és que si bé el BQ Femení va aguantar en defensa l’envestida inicial, es va veure amb molts problemes per anotar, un fet que va permetre al conjunt local anar ampliant l’avantatge fins el 21-6 al minut 10.

Des d’aleshores ençà, tot i que les del Guinardó van millorar lleugerament els seus números en atac, la diferència va anar en augment amb un Joventut les Corts que es va mostrar com una piconadora i no va baixar el ritme fins al tram final, en què el Martinenc va demostrar que no havia baixat els braços en cap moment amb un darrer període força igualat (15-13).

#SomMartinenc

Back To Top