El BQ Femení supera la darrera eliminatòria | FC Martinenc
skip to Main Content

El Sènior A Femení ha fet la millor temporada a Segona Catalana dels darrers vuit anys en la què no només ha assolit una meritòria tercera posició en la lliga regular, sinó també guanyant les dues eliminatòries d’ascens a Primera Catalana. Finalment, així, l’equip ha acabat en novè lloc en el Campions de Catalunya de la categoria i ara està a l’espera de si l’any que ve jugarà a una categoria superior.

Després d’una dura eliminatòria contra el Cassanenc, el segon i darrer obstacle per a les del Guinardó era el Castellbisbal, un equip molt complert i ben treballat. I com en la primera eliminatòria, el Martinenc va agafar avantatge en el partit d’anada disputat al Guinardó, però va patir de valent en la tornada.

BQ Femení 60-43 Castellbisbal (PARCIALS: 13-14 / 27-26 / 46-36 / 60-43)
Basat en una defensa molt sòlida, sobretot en la segona meitat, el BQ Femení va mostrar el seu millor nivell en el partit d’anada disputat dissabte a casa i va aconseguir un avantatge de 17 punts que podria semblar definitiu per tancar l’eliminatòria. Però el Martinenc ja tenia l’experiència d’una setmana enrere a la pista del Cassanenc i sabia que li tocaria patir.

BQ Castellbisbal 45-47 BQ Femení (PARCIALS: 19-9 / 26-21 / 37-29 / 45-47)
I així va ser: el Castellbisbal va ser netament superior i va arribar a tenir un màxim avantatge d’11 punts que feia perillar la victòria global del Martinenc. Per sort, les de vermell van reaccionar en el darrer període i gràcies a un parcial boníssim, no només van salvar l’eliminatòria sinó que van aconseguir també la victòria en aquest partit de tornada.

Som Martinenc!

Back To Top