El BQ Femení s'imposa amb contundèndia | FC Martinenc
skip to Main Content
LA SALLE BONANOVA 30 - 58 BQ FEMENÍ

El Sènior A Femení ha començat el 2017 a tota marxa i dissabte va tornar a aconseguir una nova victòria, aquest cop a la pista de La Salle Bonanova, equip situat en la zona baixa de la taula. Les del Guinardó, que ja van vèncer amb contundència la setmana passada en el derbi contra el SESE B, van deixar clar ja en el primer quart que el partit aniria pel mateix camí.

En una tarda freda i plujosa, el BQ Femení no es va deixar contagiar pel mal temps i va fer un partit brillant i molt complet. I és que en un primer quart fabulós, les vermelles –en aquest partit de blanc– van passar per sobre el conjunt col·legial com una piconadora. La intensitat defensiva i un gran encert en atac van permetre acabar el primer parcial amb un eloqüent 5-20.

A partir d’aquí, la tònica del partit no va canviar en els dos quarts següents i l’equip va arribar a assolir una màxima diferència de 31 punts (18-49). En el darrer quart, i ja amb el partit sentenciat, el Martinenc es va relaxar i el conjunt local ho va aprofitar per endur-se el darrer parcial, un fet que no va evitar un resultat final d’escàndol.

Som Martinenc!


FITXA TÈCNICA

MARTINENC: Gamarra, Maria, Mònica, Gina, Anna L., Alba, Cris, Navarro, Isún, Carol i Raquel.

PARCIALS: 5-20 / 13-33 / 18-49 / 30-58.

Back To Top