El BQ Femení segueix imparable | FC Martinenc
skip to Main Content
BQ FEMENÍ 49 - 42 LIMA HORTA

Només la irregularitat i els trams de desconnexió sembla que puguin aturar el Sènior A Femení en aquest inici de curs. La temporada serà llarga i segur que vindran moments de dificultat, però el Martinenc segueix sense aturador i contra el Lima Horta va sumar la quarta victòria de l’any en un partit que va arribar a guanyar de 18 punts de diferència però que se li va acabar complicant.

En un primer quart no gaire brillant, l’intercanvi de cops va ser una constant, amb les hortenques que van començar amb un parcial de 0-3 i que van mantenir la iniciativa en el marcador durant bona part dels primers deu minuts. El Martinenc, però, no es va desenganxar en cap moment i fins i tot va aconseguir tancar el primer període per davant (13-11).

Al segon quart, les de Jordi Justribó es van posar a la feina i van asfixiar el seu rival a través d’una magnífica defensa. Cap punt va anotar el Lima Horta en deu minuts, en una autèntica exhibició defensiva del Martinenc, que li va servir per distanciar-se en el marcador tot i uns números discrets en atac. Però l’equip ja estava en el bon camí i ho va acabar de completar a la represa, en una gran sortida en què les del Guinardó van arribar fins a un màxim avantatge de 18 punts (34-16, minut 26).

Però enlloc de seguir ampliant el marcador, el Martinenc va treure el peu de l’accelerador i va permetre el conjunt visitant recuperar una mica d’aire amb un parcial de 0-5 en l’últim tram del tercer quart. El partit tornava a estar obert, tot i que al llarg del darrer període el conjunt local va aconseguir mantenir la distància per sobre els 10 punts, fins que en un l’últim moment, el Lima va aconseguir situar-se 47-42. Per sort, el triomf no va perillar i una última cistella d’Èlia va servir per acabar de tancar el triomf.

#SomMartinenc


FITXA TÈCNICA

MARTINENC: Figue, Marta Gràcia, Duna, Èlia i Anna Jarque; Maria Seguí, Txell, Natàlia, Anna López, Ari i Carol.

PARCIALS: 13-11 / 24-11 / 34-21 / 49-42.

Back To Top