El BQ Femení segueix amb ma de ferro | FC Martinenc
skip to Main Content
BAM 40 - 83 BQ FEMENÍ

Victòria plàcida del Sènior A Femení, que suma la segona victòria en aquesta fase de permanència. Les jugadores de Miguel Ángel Dieste van fer un partit molt seriós i gairebé sense errors davant el BAM, un vell conegut de la lliga regular, a qui van derrotar amb solvència.

El BAM va anotar la primera cistella del partit, però des d’aleshores fins al descans el Martinenc va fer un partit gairebé perfecte, ofegant l’atac local amb una defensa sense errors i castigant el rival a base d’un gran encert en el tir exterior. Així, des del 4-14 del minut 6, el partit ja va quedar totalment trencat i qualsevol intent de reacció del conjunt local era aixafat per les del Guinardó, que van tancar el primer quart amb un avantge de 14 punts (10-24).

Però va ser en el segon període quan el Martinenc va prémer encara més l’accelerador amb 32 punts i un parcial inicial de 0-18 i de 2-30 en els primers nou minuts. Però és que l’equip va estar imparable en el llançament exterior –sis triples en aquest segon quart; tres de Duna, dos de Figue i un altre de Maria–, un ritme que el BAM no va saber igualar en cap moment.

I així, amb tot sentenciat al descans (18-56), el segon temps va ser un tràmit que va acabar amb el Martinenc sumant la segona victòria en aquesta segona fase i apropant-se una mica més a la permanència.

#SomMartinenc


FITXA TÈCNICA

MARTINENC: Duna, Marta Navarro, Anna López, Maria Seguí i Carol; Paula, Txell, Figue, Anna Jarque i Anna López Bellés.

PARCIALS: 10-24 / 18-56 / 26-67 / 40-83.

Back To Top