El BQ Femení perd després de proclamar-se campió | FC Martinenc
skip to Main Content

El Sènior A Femení va pagar cara la ressaca de la celebració de la lliga i sense la tensió d’haver de guanyar sí o sí va caure a casa de l’Hispano Canyelles, una de les pistes més complicades de la categoria. L’any passat, l’equip ja va ensopegar en aquest desplaçament i aquesta vegada la història no va ser diferent.

Tot i ser ja campiones, el Martinenc encara no es pot relaxar i el duel contra el Canyelles havia de servir per mantenir la competitivitat i el ritme de cara a la final 4 del proper 1 i 2 de juny. Però tot i guanyar el parcial en dos períodes, el conjunt local va ser netament superior a les del Guinardó i es va imposar amb total justícia.

Un bon inici visitant no feia presagiar el desenvolupament del partit. I és que el Martinenc va sortir intens, amb un joc dinàmic que va permetre a les de vermell anar sempre per davant en el marcador en el primer període amb un màxim avantatge de 4-12 (8-10, minut 10). Però al segon quart, el Canyelles va reaccionar, va passar per sobre el conjunt visitant i va capgirar el marcador.

Però el pitjor encara estava per arribar, ja que el Martinenc va mostrar la seva pitjor versió: amb només 5 punts anotats en 10 minuts, les del Guinardó van veure com s’escapava definitivament el partit (45-28). Almenys, però, en el darrer període el Martinenc va reaccionar i va maquillar el marcador.

Som Martinenc!

Back To Top