El BQ Femení paga cara la inactivitat | FC Martinenc
skip to Main Content
BQ FEMENÍ 48 - 54 ROSER

Després de gairebé un mes i mig sense jugar, el Sènior A Femení no va poder tornar a la competició amb una victòria. Davant el Roser, en un duel de la part alta de la taula –segon contra tercer–, les del Guinardó van anar sempre a remolc en el marcador i no van tenir opcions de lluitar per la victòria. Tot i això, gràcies a un bon darrer quart, van aconseguir salvar el basquet average (43-51 en el partit de la primera volta).

El 2-9 inicial va marcar el que seria el duel al llarg dels 40 minuts. I és que el Roser va dur la iniciativa en el marcador durant tot el partit davant un Martinenc que feia la goma; cada cop que les visitants s’escapaven, les del Guinardó reaccionaven però sense arribar mai a situar-se per davant. Així, del 2-9 inicial es va passar al 12-16 del final del primer quart, i del 18-28 de l’equador del segon quart al 34-36 de l’inici del tercer.

Però el ritme del partit sempre el duien les visitants, davant un Martinenc penalitzat per les faltes i que intentava sobreviure a través de l’encert en el tir de Marta Gràcia (16 punts en els primers tres quarts). Però tot i el 42-46 de l’inici del darrer quart, les de Jordi Justribó no van tenir cap opció de lluitar pel triomf, tot i que van tenir l’empenta suficient per salvar l’average.

#SomMartinenc


FITXA TÈCNICA

MARTINENC: Figue, Marta Gràcia, Duna, Anna López i Maria Seguí; Txell, Marta Navarro, Clara, Anna Jarque i Carol.

PARCIALS: 12-16 / 27-34 / 40-46 / 48-54.

Back To Top