El BQ Femení no té opcions contra el Sant Just | FC Martinenc
skip to Main Content
SANT JUST 54 - 42 BQ FEMENÍ

El Sènior A Femení no passa pel seu millor moment de la temporada i aquesta tarda no ha pogut amb el Sant Just. El Martinenc ha vist com se li començava a escapar el partit en els últims minuts del primer quart i ja no ha sabut eixugar la diferència de 13 punts amb la que les locals han tancat el primer període.

El guió del partit ha estat pràcticament calcat al de la setmana passada, però en aquesta ocasió les del Guinardó no han tingut la força suficient per capgirar el marcador al segon temps. I no perquè no ho hagin intentat. En els primer minuts, el duel ha estat força igualat, amb les defenses imposant-se als atacs. Però a partir del 6-6 al minut 6, tot se li ha torçat al Martinenc: amb un parcial de 13-0 en poc més de tres minuts, el Sant Just ha trencat el matx.

I és que el 19-6 amb el qual s’ha tancat el primer quart ja ha estat insalvable per al conjunt vermell. A partir d’aleshores, el duel s’ha igualat, però gairebé sempre amb avantatges de més de 10 punts, les santjustenques han jugat a plaer, penalitzant sempre que han pogut les incontables pèrdues de pilota de les visitants.

A la segona meitat, ha seguit sent un vull però no puc del Martinenc, que ha intentat de totes les maneres possibles tornar a entrar en el partit. L’equip, però, no ha estat encertat –el desencert en els tirs lliure en son un bon exemple– i en cap moment s’ha vist amb opcions de lluitar pel triomf.

#SomMartinenc

 


FITXA TÈCNICA

MARTINENC: Txell, Figue, Marta Gràcia, Duna i Anna Jarque; Natàlia, Anna López Bellés, Anna López, Maria, Ari i Carol.

PARCIALS: 19-6 / 29-17 / 43-28 / 54-42.

Back To Top