El BQ Femení es refà i venç amb contundència | FC Martinenc
skip to Main Content
BQ FEMENÍ 71 - 45 LLEIDA B

Després de la desfeta de la setmana passada, el BQ Femení necessitava tornar al camí de la victòria aquest dissabte per no desenganxar-se dels equips capdavanters. Un CB Lleida B renovat i en plena lluita del descens, però, no va ser rival per un conjunt local que va vèncer amb comoditat.

En un partit controlat des del primer minut, les del Guinardó es van mostrar encertades en atac i segures en defensa. La bona participació de totes onze jugadores, a més, va fer que el ritme d’anotació es mantingués constant tot l’encontre, anotant entre 17 i 18 punts en tots els quarts. Així, en els primers deu minuts, les noies de Gabi Sànchez i Roger Pérez, que ahir formaven tàndem davant la baixa del primer tècnic Marc Aragón, ja es van aconseguir distanciar a deu punts, un avantatge que va augmentar fins a un màxim avantatge de 29 punts.

Al darrer quart, les lleidatanes van apujar la intensitat i es van endur el parcial. Tot i això, els 26 punts finals deixen palesa la superioritat del Martinenc en tot el partit, que serveix per recuperar de nou les bones sensacions perdudes en la derrota davant el Casp la darrera jornada.

Som Martinenc!


FITXA TÈCNICA

MARTINENC: Gamarra, Maria, Alba, Gina, Mònica, Anna, Cris, Marta, Isún, Raquel i Carol.

PARCIALS: 18-8 / 36-12 / 54-26 / 71-45.

Back To Top