El BQ Femení es refà a costa del Torrefarrera | FC Martinenc
skip to Main Content

Després de l’ensopegada la darrera jornada davant el Nou Bàsquet Olesa, el Sènior A Femení necessitava un triomf per seguir en la lluita en la zona alta de la taula. I a pesar d’alguns moments de dificultat, les del Guinardó van fer un partit força complet i va poder recuperar el somriure.

Els visitants, que arribaven al Guinardó amb una molt bona ratxa de resultats, van plantejar des de l’inici una defensa zonal que va generar molt dubtes al conjunt vermell, que fins al segon quart no va trobar bones solucions per desencallar el marcador. Amb 32-20 en el marcador, el Martinenc va aconseguir marxar al descans amb una bona renta que li donava tranquil·litat de cara a la segona meitat.

Pero a la represa, l’equip va patir un col·lapse ofensiu enorme, amb només 3 punts en tot el tercer període. No obstant, la seriositat en defensa de l’equip va permetre reduir els mals, i el Martinenc va mantenir un avantatge de set punts. Les del Guinardó, però, van despertar en el darrer quart i amb un parcial de 12-0 van deixar el partit vist per a sentència. De només tres punts en el tercer parcial, l’equip en va anotar 26 en el darrer per aconseguir una victòria que permet al Martinenc seguir en la quarta posició.

Som Martinenc!

Back To Top