El BQ Femení confirma el seu bon moment | FC Martinenc
skip to Main Content
BQ FEMENÍ 65 - 50 SANT ANDREU

El Sènior A femení sembla que ha trobat el camí després d’un inici de lliga un pèl irregular i aquest cap de setmana va aconseguir, contra el Sant Andreu, la quarta victòria consecutiva. Les del Guinardó en van fer prou amb un gran primer quart per agafar un avantatge que van conservar al llarg dels 30 minuts restants.

L’encert inicial del Martinenc va ser clau perquè va sorprendre a les andreuenques que van veure com al finalitzar el primer quart ja perdien per 10 punts. En el segon, les visitants van igualar les forces, però el Martinenc es va seguir mostrant sobri per conservar un avantatge que ja no perdrien en tot el partit.

I és que a la segona meitat, les defenses es van imposar als atacs, i tot i que el Sant Andreu ho va intentar de totes les maneres, va topar una vegada i una altra davant un conjunt vermell molt concentrat que no va permetre que la renta de deu punts baixés en cap moment. I és que fins i tot en el darrer quart, amb el partit ja gairebé sentenciat, les del Guinardó es van imposar també d’un punt en el parcial (18-17).

Així, en un partit dominat de principi a fi pel Martinenc –es van imposar en el parcial de tots els quatre quarts–, les del Guinardó van aconseguir la quarta victòria consecutiva que les situa en quarta posició.

Som Martinenc!


FITXA TÈCNICA

MARTINENC: Marta, Gina, Isún, Cris, Cintia, Anna, Maria, Alba, Mónica, Raquel, Carol i Gamarra.

PARCIALS: 21-11 / 36-25 / 47-33 / 65-50.

Back To Top