El BQ Femení cau en l'últim segon | FC Martinenc
skip to Main Content
BAM BÀSQUET 52 - 51 BQ FEMENÍ

Si la setmana passada el Sènior A Femení va rebre la visita d’un recent ascendit, en aquesta segona jornada les del Guinardó van visitar la pista del BAM, un recent descendit de Primera Catalana. En aquest cas, però, el Martinenc no va poder repetir el triomf del primer partit de lliga i va caure per culpa d’un mal inici i d’una cistella en l’últim segon.

El Martinenc no va sortir amb la tensió necessària per disputar un partit d’aquest nivell i les locals ho van aprofitar per agafar el primer avantatge del partit: a falta de dos minuts pel final d’aquest primer període, les del Guinardó perdien per nou punts de diferència (14-5), una diferència que es va reduir una mica al final (18-13). Amb el pas dels minuts, però, l’equip va entendre que havia de canviar el xip i es va mostrar molt més sòlid en defensa per compensar la falta d’encert en atac.

I així, va aconseguir ajustar el marcador que es va mantenir igualat al llarg dels tres quarts següents. Amb un BAM quasi sempre lleugerament per davant, les de vermell van aconseguir competir de tu a tu i seguir vives fins la darrera jugada del partit. Aquí, el partit es va decantar en favor a les locals gràcies a una cistella en el darrer minut que va deixar el Martinenc sense premi.

Som Martinenc!


FITXA TÈCNICA

MARTINENC: Maria, Júlia, Cintia, Mireia, Alba, Gina, Mònica, Ana, Cris, Laura, Núria i Carol.

PARCIALS: 18-13 / 29-28 / 39-38 / 52-51.

Back To Top