El BQ Femení, a una sola victòria del títol | FC Martinenc
skip to Main Content

Cada setmana està més a prop i el Sènior A Femení ja té el títol de lliga a tocar. Tot i l’ensopegada la darrera setmana a casa contra l’Argentona, el Martinenc va tornar al camí de la victòria amb un triomf treballat en el derbi contra el Bosco Horta i ara només li queda fer un pas més per tocar la glòria. Així, el proper cap de setmana al Pavelló del Guinardó contra el Calella, les del Guinardó tindran el primer match-ball per proclamar-se campiones de lliga.

En un partit que es preveia complicat i amb una anotació baixa, el parcial de 0-15 amb el qual les de vermell, ahir de blanc, van iniciar el matx va suposar una bombolla d’oxigen que va permetre al Martinenc afrontar el duel amb tranquil·litat. Així, a pesar de que, com era d’esperar, les hortenques van reaccionar, el Sènior A Femení no va perdre la iniciativa en cap moment, basat sempre en una gran defensa que va permetre a l’equip mantenir a ratlla el Bosco Horta.

Tot i això, el Martinenc va començar a perdre fluidesa en atac i es va encallar en el tercer període, en el què només va anotar 6 punts, un fet que va aprofitar el conjunt local per retallar distàncies. De fet, les hortenques es van arribar a apropar a tan sols 2 punts en el marcador (29-31 i 35-37) en aquest tercer període, tot i que mai van aconseguir situar-se per davant. I a més, en el darrer període, les del Guinardó van despertar i gràcies a un altre gran parcial, en aquest cas de 0-12, van aconseguir sentenciar el triomf.

Som Martinenc!

Back To Top