El BQ Femení A agafa aire | FC Martinenc
skip to Main Content

Era un partit marcat en vermell en el calendari, i el Martinenc va aconseguir una victòria clau contra un rival directe en la lluita per la salvació. Tot i que va plantejar un partit molt seriós, el Bosco Horta no va poder fer res davant el gran tercer quart del conjunt vermell, que va acabar vencent per 57-50.

Durant la primera meitat, el conjunt de Marc Aragón va patir en defensa davant un equip que va saber aprofitar l’experiència d’alguna de les seves jugadores per fer mal en els punts febles del conjunt del Guinardó. A més, en atac el Martinenc tampoc trobava la fluïdesa necessària per superar la defensa rival. Així, l’equip se’n va anar al descans amb un desavantatge de quatre punts en el marcador, un resultat que feia perillar la situació de l’equip en la lliga.

Però en la represa, el Martinenc va sortir a per totes i la reacció no va tardar en arribar. Amb un parcial de 18-3 en el tercer quart, el Femení A va donar la volta al marcador. I en els darrers deu minuts, el conjunt vermell va saber aguantar l’intent de reacció visitant per acabar de lligar una victòria que dóna aire a l’equip.

Som Martinenc!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Back To Top