Desena victòria del BQ Femení per tancar l'any | FC Martinenc
skip to Main Content

Desena victòria del Sènior A Femení, que es troba en un estat de forma imparable. Les del Guinardó van ser molt superiors a la Salle Tarragona, a qui no van deixar opció en cap moment: al descans l’avantatge visitant ja era d’11 punts, però en una gran segona meitat, el Martinenc va aconseguir una victòria molt àmplia que deixa clar que l’equip ha acabat l’any a un gran nivell.

El primer equip femení va començar el partit amb una gran mentalitat i l’encert ofensiu va ser protagonista en el primer quart. Tot i que el Martinenc va ser millor, les tarragonines no van perdre la cara al partit i es van mantenir vives en el primer període. Però les visitants van augmentar el ritme defensiu en els segons deu minuts i el Martinenc va començar a obrir forat en el marcador. Al descans, el 25-36 deixava les coses molt de cara per a les del Guinardó.

I a la represa el guió va ser el mateix i el conjunt vermell va anar ampliant l’avantatge en el marcador, deixant una molt bona imatge col·lectiva. Al tercer quart, per exemple, les del Guinardó van aconseguir que el conjunt col·legial només anotés set punts per acabar vencent per un avantatge de 25 punts (46-71).

Som Martinenc!

Back To Top