Cop d'autoritat del BQ Masculí contra l'Igualada | FC Martinenc
skip to Main Content
IGUALADA 61 - 76 BQ MASCULÍ

De revelació a realitat. Ningú pot negar ja que el BQ Martinenc es pot permetre el luxe de mirar més amunt que no pas a la zona de descens després d’una primera volta per sobre de totes les expectatives i tancada amb una brillant victòria a la pista d’un dels gallets, i fins aleshores colíder, de la categoria, l’Igualada.

A més, no només va ser el triomf, sinó com el va aconseguir el conjunt del Guinardó que, amb un equip minvat per les baixes –la darrera, coneguda aquesta setmana, d’Ángel–, va passar per sobre el seu rival. I això, que l’inici de partit no va ser gens esperançador, ja que els de l’Anoia van començar amb un ritme superior arribant a infringir un parcial de de 14-5 en els primers tres minuts de joc.

Però tot i la tempesta inicial, els del Guinardó van caure de peu i des d’aleshores van ser infinitament superiors al seu rival, passant per sobre l’Igualada en totes les facetes del joc i deixant el partit pràcticament encarrilat a l’equador del tercer període (30-56, minut 26). En total, un parcial de 16-51 en poc més de vint minuts que va fer impossible la reacció dels locals, un Igualada que només havia perdut un altre partit en la resta del curs.

Amb aquesta victòria, doncs, el Martinenc tanca la primera volta amb deu victòries, les mateixes que va aconseguir en total la temporada passada, i consolidat en zona de promoció d’ascens a Leb Plata amb el millor atac de tot el grup. I el que és més important, amb la permanència pràcticament lligada i amb la tranquil·litat que dona afrontar una segona volta de campionat amb la il·lusió de tenir l’opció de fer història.

#SomMartinenc


FITXA TÈCNICA

MARTINENC: David Megía, Ali, Jeremy, Buba, Seth; Borja Pascual, Arnau Olivé i Adrià Recasens.

PARCIALS: 14-12 / 24-34 / 41-59 / 61-76.

Back To Top