Campanada a la pista del líder | FC Martinenc
skip to Main Content
SANTFELIUENC 83 - 101 BQ MASCULÍ

Potser no estava passant el millor moment de la temporada pel que fa als resultats, però el BQ Masculí va donar un cop sobre la taula en vèncer a la pista del gairebé intractable líder, el Pajarraco Santfeliuenc. I de quina manera! Els d’Hugo González van fer un partit perfecte i van passar per sobre el seu rival, a qui van acabar superant per un marcador d’escàndol.

Davant d’un rival que només havia patit dues derrotes en tota la temporada, els d’Hugo González van sortir al Juan Carlos Navarro amb la confiança de posar fi a la mala ratxa de resultats però també coneixedors que no seria un partit gens fàcil. Però des del salt inicial, al Martinenc tot li va anar de cara, amb un equip que es va mostrar concentrat des del primer moment i amb un gran encert en el tir. Així, ja en el minut tres, el conjunt vermell havia aconseguit un avantatge de +11 (4-15), que va aconseguir conservar al llarg del partit.

I és que tot i l’encert del local Guim Expósito (26 punts), el Martinenc va tenir una actuació molt coral que va deixar sense resposta el conjunt del Llobregat. Liderats per Albert Barquets (29 punts i 6 triples) a la festa també s’hi van unir homes com Pol Barbecho (17 punts) i Aitor Pérez (15)… I és que tots els jugadors vermells que van formar part de la convocatòria van anotar i cinc d’ells van superar els 11 punts –també Nacho Fernández (3 triples) i Ignasi Isern–.

Tot i això, el Martinenc no es va permetre el luxe de treure el peu de l’accelerador, conscients del perill del conjunt local. I així era molt díficil que el triomf s’escapés. Fins i tot, en el darrer quart, els del Guinardó van aconseguir una màxim avantatge de 23 punts (70-93), però una tímida reacció local en els últims minuts va deixar el marcador final amb un igualment contundent 83-101.

#SomMartinenc


FITXA TÈCNICA

MARTINENC: Nacho Fernández, Ignasi Isern, Abu, Pol Barbecho i Josep Solé; Albert Barquets, Pol Rodríguez, Aitor, Bernat, Víctor Domínguez i Marc Garcia.

PARCIALS: 21-28 / 38-53 / 59-74 / 83-101.

Back To Top