BQ sub-25 Masculí: el primer campió, al mes de març | FC Martinenc
skip to Main Content

Finals de març i la feina ja enllestida. El BQ sub-25 Masculí s’ha convertit enguany en el campió més matiner de l’entitat després de signar una temporada brillant. Els nois de Joel Zoroa, que ja van assegurar-se l’ascens a Tercera Catalana fa dues setmanes, van sentenciar el títol en sumar la 21a victòria de la temporada contra el Mollet.

I és que els del Guinardó no coneixen encara la derrota aquest curs, signant així uns números immaculats: 21 victòries en 21 partits. A falta de cinc jornades per acabar, el repte de tancar un any imbatuts sembla d’allò més factible per a un equip que ha governat amb ma de ferro el campionat.

De fet, aquesta generació de jugadors ja està acostumada als èxits ja que l’any passat, en categoria sub-21, ja es van fer un fart d’acumular triomfs. De fet, en la temporada 2017-2018, es van proclamar campions de Catalunya i subcampions de Barcelona, uns èxits que enguany s’han encarregat de demostrar que no van ser fruit de la casualitat.

Enhorabona als campions: Edu Silva, Carlos Moral, Jordan Ortiz, Marc Prat, Jordi Rusca, Cristian Gildrés, Guillem Fernández, Bernat Mayor, Edu Laguna, Diego Márquez, Roger Simona i Adrià Rodrigo. I als entrenadors Joel Zoroa, Manu Figueroa i Rubén Ruiz.

Som Martinenc!


Back To Top