El BQ Masculí no pot amb el líder | FC Martinenc
skip to Main Content
VIC 71 - 57 BQ MASCULÍ

Derrota del BQ Masculí a la pista del líder en un duel en què el Vic va imposar la lògica i la seva teòrica superioritat. Tot i això, els del Guinardó, que segueixen notant les baixes, van plantar cara fins al darrer quart, però no van aconseguir mantenir la tensió fins al final i van acabar caient amb un marcador exagerat.

Conscients de la dificultat del matx, el Martinenc va sortir molt concentrat i en el tram inicial va aconseguir aguantar les embestides del Vic, un equip amb una qualitat excepcional capaç de trencar el matx en qualsevol moment. Però el gran treball tàctic del Martinenc es va veure reflectit en el 15-13 al final del primer quart.

En els segons deu minuts, però, els osonencs van prémer l’accelerador i incapaç de contentir el vendaval ofensiu local, els del Guinardó van veure com el Vic s’escapava en el marcador al descans (40-30). Els deu punts de desavantatge davant el líder, però, no van fer llançar la tovallola al Martinenc, que en el tercer quart va fer un esforç extraordinari per tornar a entrar en el partit. Els baixos percentatges en el tir de la primera meitat van desaparèixer en el tercer període i els d’Hugo González van anar retallant distàncies fins a situar-se només un punt per sota en el minut 29. Fins i tot, els visitants van gaudir d’una possessió per situar-se per davant en el marcador, però el triple no va entrar i al Martinenc se li va acabar la gasolina.

A còpia de coratge, però, l’equip va aguantar amb vida fins al minut 34 (55-52), però de cop tot se’n va anar en orris: en el tram final, el parcial de 16-5 a favor del Vic va acabar de sentenciar el matx amb un marcador que no reflecteix la resistència vermella al llarg de bona part del matx.

#SomMartinenc


FITXA TÈCNICA

MARTINENC: Megía, Ali, Borja Pascual, Seth i Adrià Recasens; Arnau Olivé, Buba i Sergio Vidal.

PARCIALS: 15-13 / 40-30 / 51-45 / 71-57.

Back To Top