El BQ Martinenc es veu superat pel líder | FC Martinenc
skip to Main Content

Mal partit del Sènior A Masculí, que en la seva visita a la pista del líder no va saber plantar cara com ho havia fet a Pardinyes. Els del Guinardó es van veure totalment superats ja des de l’inici i amb un encert molt pobre en el llançament exterior mai van tenir possibilitats d’entrar de nou en el partit.

És complicat plantar cara davant un rival de la categoria del Mollet quan en el primer quart reps 33 punts, però el Martinenc no va saber aturar el potencial ofensiu dels vallesans, que van jugar a plaer. I la cosa encara es va complicar més en el segon quart: els d’Hugo González no van saber aturar la sagnia anotadora del conjunt local i, a sobre, van perdre tota la fuidesa en atac: en total, només van anotar 10 punts en aquest segon quart, un fet que va deixar el partit gairebé impossible ja al descans (55-30).

Després del descans, el ritme del partit va baixar i tot i que el Martinenc tampoc va recuperar l’encert en el tir de tres (5/22 en total i només 8 punts en aquest tercer període), les diferències no es van ampliar gaire més. El marcador, però, olorava a una derrota dolorosa, però en els pitjors moments, l’equip va treure l’orgull i gràcies a un bon darrer quart va aconseguir maquillar el resultat.

Som Martinenc!

Back To Top