BQ Martinenc: fi a una ratxa espectacular | FC Martinenc
skip to Main Content

Després de dotze victòries consecutives, la sorprenent derrota per la mínima del passat dissabte a la pista del Tecla Sala va posar punt i final a una ratxa que ha impulsat el Martinenc al capdavant de la taula. Així i tot, a pesar de la desfeta, els del Guinardó segueixen liderant la classificació i són els principals favorits per l’ascens a primera catalana.

A pesar d’un inici irregular –tres derrotes en les primeres vuit jornades–, els homes d’Hugo González van fer un ‘clic’ després de la contundent victòria contra el Balaguer a casa (102-49). A partir d’aquest instant, el primer equip de la secció de bàsquet del Martinenc va encadenar dotze victòries consecutives, una ratxa que va acabar aquest cap de setmana però que ha catapultat a l’equip en les seves esperances de pujar de categoria.

Per fortuna pel conjunt vermell, la seva ensopegada va coincidir també amb la derrota d’un dels seus màxims perseguidors, el Ciutat Vella, que es manté a una victòria per darrera dels dos primers classificats, el Martinenc i els Escolapis de Sarrià empatats a 17 victòries.

Som Martinenc!

 

Les 12 victòries, una a una:
BQ Martinenc 102-49 CB Balaguer
Lima-Horta 41-67 BQ Martinenc
BQ Martinenc 83-45 CB Nou Esplugues
CB Alisos 70-80 BQ Martinenc
BQ Martinenc 98-68 Sicoris
Escolapis Sarrià 57-84 BQ Martinenc
BQ Martinenc 91-76 CB Guinardó
BQ Martinenc 75-56 AESE ‘B’
CN Tàrrega 51-71 BQ Martinenc
BQ Martinenc 89-71 Centre Catòlic l’Hospitalet
CB Ciutat Vella ‘B’ 72-81 BQ Martinenc
BQ Martinenc 85-56 Jesuïtes Casp

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Back To Top