El BQ Femení visita Ripollet i no acaba de trobar la victòria | FC Martinenc
skip to Main Content
RIPOLLET 56 - 43 BQ FEMENÍ

Aquest cap de setmana, el Sénior Femení de BQ ha visitat Ripollet. Després de la jornada de descans, les jugadores entrenades per Vicenç Poblet han sortit convençudes per endur-se el partit. Molt conscients que es tractava d’un matx difícil, en una pista complicada davant un rival que encara no ha perdut cap duel a la lliga.

Els primers minuts de joc han estat positius per a les vermelles. Sense presses i demostrant un joc molt endreçat, han aconseguit tancar el primer quart amb un avantatge sòlida (11-16). El segon quart, no ha distat gaire. El conjunt del Guinardó ha continuat mantenint-se per davant al marcador, tot i que amb una distància més curta (27-30).

Després del descans, tot plegat s’ha torçat. Amb el malson de l’última jornada a Balaguer encara al cap, la tònica s’ha repetit força. El Ripollet ha avançat les seves línies de pressió i el Martinenc, de mica en mica, s’ha anat desconnectant del partit. En finalitzar el tercer quart, el conjunt liderat per Poblet s’ha trobat per sota al marcador (42-37), després d’un quart especialment encertat per part de les locals.

L’últim quart, la desfeta s’ha confirmat. Les vermelles han anat jugant cada vegada menys i menys còmodes, amb tirs més forçats. La derrota s’ha perpetuat després d’anotar només sis punts en tot el quart (56-43). El matx ha finalitzat amb sensacions molt similars a les de l’estrena de lliga. Per sobre de tot, ganes de retrobar-se amb la victòria la propera jornada.

#SomMartinenc


FITXA TÈCNICA

MARTINENC: Alba Molas, Paula Ferrer, Anna Pons, Marta Figuerola, Aina Varona, Anna López, Anna Jarque, Carolina Gomá, Júlia Escalera i Jana Ortiz

PARCIALS: 11-16/27-30/42-37/56-43

Back To Top